Pachete

Pachete medicale - servicii medicale grupate Asteco

Pentru ca medicina moderna este multidisciplinara si pentru ca dorim sa oferim servicii medicale de calitate, am conceput pachete de servicii medicale grupate si continuam sa fim preocupati de abordarea complexa a cazurilor medicale, începând cu diagnosticul si conitnuând cu tratmentul si planificarea demersurilor medicale.
 
Pachetele medicale disponibile în prezent cuprind:
 
  • Consultul medical integrat Asteco (6 servicii: analize, 3 consultatii, 2 ecografii). Acest serviciu grupeaza: set de analize, consultatie medicina interna, endocrinologie si nutritie, ecografie abdominala si ecografie tiroidiana. Particularitatea acestui serviciu consta în faptul ca pentru fiecare caz se reuneste comisia medicala, iar pacientul discuta cu întreaga echipa de caz. Acest tip de serviciu permite un diagnostic unitar si un plan de tratament corelat, stabilit în timp real de echipa medicala si împreuna cu pacientul. Consultul medical integrat este o solutie aleasa de numerosi pacienti atât pentru afectiuni din sfera endocrina, metabolica, digestiva, nutritionala , cât si pentru bilantul unor simptome sau situatii medicale complexe, dar si pentru investigarea starii de sanatate printr-o abordare multidisciplinara. Întregul pachet se deruleaza în cadrul clinicii. Tariful pentru consultul integrat este de 600 lei si cuprinde analizele de laborator, cele 2 investigatii ecografice, consultatiile si recomandarile de nutritie. 

>>> CLICK DETALII CONSULT MEDICAL INTEGRAT ASTECO >>>


  • Pachetul de nutritie Dr Copcea (6 servicii: analize, 3 consultatii, 2 ecografii). Pachetul este conceput astfel încât consultatia si prescriptia de nutritie sa se realizeze în urma unui bilant amanuntit din punct de vedere al analizelor medicale si evaluarii prin consultatie endocrinologie, medicina interna si diagnostic ecografic al starii tiroidei si organelor interne. Consultatia de nutritie este realizata de Dr. Adrian Copcea este  medic primar nutritionist-diabetolog. Tariful pachetului este de 600  lei.

>>> CLICK: SERVICII NUTRITIE ASTECO >>>


  • Pachetul diagnostic (7 servicii: analize,3 consultatii, 3 ecografii). Acest serviciu reuneste set de analize, 3 consultatii medicale (medicina interna, cardiologie, endocrinologie) si 3 ecografii (abdominala, cardiaca si tiroidiana). Tarif: 700 lei.

>>> CLICK: PACHETUL DIAGNOSTIC ASTECO >>>


  • Pachet tiroida (3 servicii: analize, consultatie, ecografie). Pachetul cuprinde: consult endocrinologie, ecografie tiroidiana si analizele: TSH, fT4, ATPO, Anticorpi antitiroglobulina. Pachetul reprezinta o evaluare valoroasa a aspectului si functionarii tiroidei, inclusiv depistarea si urmarirea afectiunilor tiroidiene frecvente: hipertrofie, noduli, chisturi, tiroidita Hashimoto, hipertiroidism, hipotiroidism. Tarif: 260 lei.

>>> CLICK: CABINET ENDOCRINOLOGIE CLUJ ASTECO >>>


Asteco